søndag 23. mars 2014

Paradisbukta

 
 
..ruskevær på fjellet i dag
23.3.2014
 
 
 
 
..den som god skiløper skal bli -
må ut å gå på ski!!
 

 
..til Paradisbukta og over Lågfjellet..
..kaldt og kraftig vind - men godt å være ute
 

 
Takk for turen!
...
 
 

5 kommentarer:

 1. Som hun over skriver - brrrr! Ser jo ut som det er tørrfrossen langt inn i margen, hihi. Tøffe dama du er altså, ut på tur uansett. Flotte turbilder - og dermed flotte turer både med og uten ski. Stadig på farten både etter jobb og på reiser i helgene? Heldig heldig, bare å kose seg :D Du er aktiv og flott som alltid. Herlig turglede! ;)

  Får søren meg ikke til å kommentere fra egen PC ennå, vet ikke hva mer jeg kan prøve å "fikse" på?! Skriver fra jobb nå ^_^ Jobber 50% på siste uka nå, tvi tvi. I dag skinner solen og jeg skal prøve å gå opp på Brandsøyåsen, thihi. Alle hjerter gleder seg, knis. Fantastisk å kjenne på at man blir mer bevegelig, kroppen lystrer litt etter litt, kan gjøre mer og vil ut mer. Energien og "piffen" er stadig tiltakende. Bare jeg ikke blir for ivrig eller det skjer noe bak i der igjen.

  Takk for strikkedilla, det er god terapi det i slike rolige stunder.

  Nyt uken, AK!! :D
  Klem EK

  SvarSlett
 2. Vi hadde en deilig tur ut i skjærgården med pølsegrilling og kakao, en dag som begynte litt dårlig med været men solen kom fram og da ble det fint. Kos dere med snøen jeg misunner dere ikke den.

  Klem Søs

  SvarSlett
 3. Hei Søs - nå er vi så heldige at vi har begge deler vi da - null snø og full snø!!

  SvarSlett
 4. Oisann, det så temmelig kaldt ut! Sier jeg som akkurat nå er et sted med 35 grader! :-)

  SvarSlett